Om oss

blockquote-rev.png

Byggra drivs av ett komplett byggföretag beläget i Vasastan i Stockholm. Med lång och bred kunskap inom byggsektorn agerar vi totalentreprenörer med verksamhet inom Storstockholm med omnejd, så som Nynäshamn, Trosa, Södertälje och Uppsala. Vi har en välfungerande organisation av yrkeskunniga medarbetare, modern utrustning, goda arbetsmetoder samt ett brett kontaktnät av leverantörer och underentreprenörer. Vi riktar oss mot privatpersoner, företag och föreningar. 

Byggra erbjuder ett brett urval av tjänster som motsvarar just era behov. Vi utför bland annat nyproduktioner, om- och tillbyggnader, renoveringar, service och reparationer men också försäkringsärenden. Vi tar oss an varje projekt med omsorg. 

Vi är välutbildade, sakkunniga och innehar gedigen kunskap med massiv erfarenhet från byggbranschen. Förutom det har vi ett oförlikneligt öga för konst och konstruktion. Ideligen genomgår vi dessutom ett flertal kompetenshöjande utbildningar och kurser anordnande av ansvariga branschorganisationer. Med iver strävar vi oavbrutet efter att öka den kunskap och erfarenhet vi redan besitter. 

 

Untitled.png
blockquote-rev.png

Med 15 år i branschen så kan vi med säkerhet säga att vi kan vårt jobb. Ingen utmaning är för svår. Det är en konst att göra det omöjliga möjligt.  

Leonardo Haidar

VD och grundare