Hur kommer du igång?

1

Träffa oss

Det första som händer när du som kund hör av dig till oss är att vi går igenom dina önskemål för att få en känsla för vad som ska göras. Sen bokar vi ett möte på plats hos dig där vi tar en närmare titt på förutsättningarna eller genom ett videosamtal om ni föredrar det.

 

Om du saknar bygglov hjälper vi gärna till med att ta kontakt med Stadsbyggnadskontoret. Innan vi går vidare stämmer vi av med dig så att båda parter är överens om vad som ska göras och vi gör upp en ungefärlig budget.

2

Få en offert

Nästa steg är att vi gör en mer noggrann kalkyl på antalet arbetstimmar och materialkostnad. När kalkylen är klar lämnar vi en offert. Är du nöjd med kalkylen så godkänner du den. Om du vill korrigera eller diskutera offerten så gör vi det tillsammans på ytterligare ett möte.

3

Avtalsskrivning

Efter godkänd offert så utformar vi ett avtal som båda parter skriver under på. I avtalet ingår bland annat offerten samt en betalningsplan.

4

Genomförande

Efter kontraktskrivning så påbörjas projektet. Du hålls alltid underrättad och om något oväntat skulle inträffa. Du informeras direkt om vilka åtgärder som måste göras för att lösa problemet. Under arbetets gång gör vi allt för att din vardag ska förbli så normal som möjligt. 

5

Slutbesiktning

Efter avslutad projekt och genomfört arbete är det dags för besiktning som säkerställer att allt gått rätt till. Vi återgäldar såklart eventuella fel som hittas under besiktningen. När besiktningen är godkänd och alla är nöjda så avslutas arbetet.

6

Garanti

Efter slutbesiktningen börjar garantitiden att löpa och den varar i två år. Vi rekommenderar att du genomför en garantibesiktning innan garantitiden har gått ut.

Börja nu!